Wat geef ik een kind van 1 jaar?

Plan Toys Houten Sleutel Rammelaar - muqqies.nl

Ja, dat is een hele goede vraag. Want ja, hoe lang spelen ze nu al met het speelgoed wat ze hebben gekregen vanaf dat ze geboren zijn? In theorie niet zo heel erg veel maar je kind ontwikkelt zich heel erg snel.

Als ik kijk naar onze beide kinderen (3 en 11 jaar) dan weet ik dat je het beste al het speelgoed kun rouleren. Dus maar een kleine bak met auto’s beneden en hetzelfde doe je met de blokken en duplo. Werkt hier geweldig! Één keer per maand verwisselen we weer een paar auto’s of halen we ander speelgoed van zolder en ze zijn weer weken zoet.


Voorbeelden:

Maar om je een paar voorbeelden te geven wat kinderen meestal krijgen als ze 1 jaar oud worden zijn dat meestal speelgoed wat fel gekleurd is en veel dingen op of aan zitten zodat ze er van leren maar ook zodat ze er heel veel dingen zelf mee kunnen doen.

Stapeltoren Raket

Denk hierbij bijvoorbeeld aan dit leuke Stapeltoren Raket van het speelgoedmerk Plan Toys.
Dit is de link ernaart toe https://www.muqqies.nl/Speelgoed-Plan-Toys-Stapeltoren-Raket

Plan Toys Stapel Raket

Zo ziet deze super lieve raket er uit. Aan de binnenkant zit een ruimtemannetje en ondertussen leren ze ook nog kleuren en vormen. (Dit is allemaal nog een beetje voorbarig om van een 1 jarige te verwachten maar ze leren het spelenderwijs wel)
Mijn zoon vind/vond deze raket helemaal het einde. Je hoort nu (3 jaar is hij) de hele dag door “driehoek” en “blauw“. Dus hij heeft er wel wat van geleerd. Maar hij pakt het niet elke keer en dat is per kind verschillend.

Badspeelgoed Jungle dieren

Wat ook een super cadeau is om te geven zijn badspeeltjes van Tikiri. Dit speelgoed merk is geboren in het mooie Sri Lanka en wordt gemaakt van duurzame materialen zoals katoen en natuurlijk rubber.

En kijk nou eens naar deze super lieve jungle diertjes. Ze zijn toch gewoon te schattig.

Badspeelgoed Tikiri Zoo dieren

Deze badspeeltjes hebben geen gat onderaan dus er kunnen geen zeepresten en bacterieën meer achter blijven en ze voldoen aan alle Europese wetten voor speelgoed voor kinderen.

Knuffelbare poppen

Alle kinderen houden van poppen. En dan heb je natuurlijk die mooie poppen zoals BabyBorn maar je hebt ook poppen die helemaal knuffelbaar zijn maar die je ook uit- een aan kan kleden. Want dat vinden kinderen natuurlijk helemaal te gek.
Deze poppen zijn van het speelgoed merk Bonikka. En zijn gemaakt van de duurzaamste materialen die Moeder Natuur kan bieden. Een poppenmeisje of poppenjongen gaat helemaal uit zijn dak bij deze lieve poppen. En ook een dreumes van 1 jaar gaat hier hele gesprekken mee voeren.

Er zijn nog veel meer varianten…

Bekijk ze allemaal snel bij ons. Wil je iets weten en of vragen neem dan gerust contact op met ons.

Hopelijk heb je iets aan deze blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.muqqies.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 182 reviews.