Cadeautips voor dreumesen van 2 jaar.

Houten hulpvoertuigen Melissa and Doug kopen bij muqqies.nl

Wat geef je nou aan dreumesen van 2 jaar?

Dat is een vraag die veel ouders zich afvragen. Maar niet alleen ouders ook grootouders en vrienden staan vaak in een speelgoedwinkel met hun handen in het haar. Of ze kijken online en zien door de bomen het bos niet meer door de vele keuzes. 

Nu hebben wij zelf een zoon van 3 jaar en zien dus dagelijks waar hij wel en waar hij niet mee speelt. Of waar hij juist nu weer mee gaat spelen. Dit is natuurlijk verschillend per kind maar het geeft je wel een indicatie met wat ze spelen op welke leeftijd. Onze zoon vind auto’s helemaal het einde en dan het liefst van zijn garage en dan rijden van de glijbaan af. Dat is natuurlijk super. Maar ook de houten keuken is in trek en we krijgen dan ook vaak heerlijke zelfgemaakt eten. 

Kinderen (Dreumesen) van 2 jaar weten heel goed wat ze wel en wat ze niet willen. Dit resulteert wel eens in driftbuien omdat ze meer willen dan dat ze eigenlijk kunnen. Met spelen is dit niet heel anders. Maar het wordt beter. 😉

Voorbeelden:

Wat 2 jarigen helemaal geweldig vinden zijn alle speeltjes met geluid en felle kleurtjes, zoals een vormenpuzzel of vrachtwagen. Maar je kan ook iets anders kopen dan alleen speelgoed. Denk hierbij aan een rugzak

Houten konijnenspel

Denk bijvoorbeeld aan spelletjes van het merk Plan Toys. Dit mooie houten konijnenspel is hier een goed voorbeeld van. De link naar deze mooie en supertoffe houten konijnenspel is: 
https://muqqies.nl/product/plan-toys-houten-hamerhoofd-konijn/

Hamerhoofd Konijn - Muqqies
Hamerhoofd Konijnenspel

Worteltjes eten! Konijnen zijn er dol op. Kleine kinderen mogen met de hamerhoofd konijn de wortels gaan ‘opeten’. Kinderen vanaf 18 maanden kunnen heerlijk hierop slaan. Dolle pret!

Rugzakken

Een ander leuk en mooi idee is een rugzak die niet alleen mooi en kleurrijk is maar ook nog eens duurzaam en ecologisch is. Denk hierbij aan het mooie Duitse merk Affenzahn en hun grappige dieren rugzakken of de rugzakken van Little Dutch.


Hieronder volgt een link naar Lena de Leeuw. 
https://muqqies.nl/product/affenzahn-lena-de-leeuw/

Affenzahn Lena de Leeuw rugzak klein - muqqies
Lena de Leeuw (Affenzahn rugzak)

Deze lieve rugzak van Lena de Leeuw is echt iets voor kleine leeuwenliefhebbers. Handige rugzak om mee te nemen naar de peuterspeelzaal, school, loge of dagje weg. 

De rugzakken zijn gedeeltelijk gemaakt van gerecyclede PET-flessen. De helft van de textiel die gebruikt wordt voor deze leuke rugzakken is gemaakt van een PET-fles. Nu houdt dit in dat voor een “kleine “(4 liter) rugzak je 3 PET-flessen gebruikt en bij een “grote” (8 liter) rugzak gebruik je 6 PET-flessen van een halve liter. 

Houten vliegtuigen

Vliegtuigen doen het ook altijd goed bij kinderen. Bij het fantastische merk Bajo het je een hele mooie groene. Hieronder volgt de link: 
https://www.muqqies.nl/Speelgoed-Bajo-Houten-Vliegtuig-Groen

Speelgoed Bajo Houten Vliegtuig Groen
Bajo Houten Vliegtuig

Het vliegtuig heeft een wiel waardoor er gemakkelijk mee gereden kan worden maar natuurlijk ook vliegen. Het vliegtuig wordt met de hand en duurzaam hout gemaakt. Ook wordt hier geen giftige verven gebruikt maar verf dat bestaat uit natuurlijke componenten en goedgekeurd is aan alle EU normen. 

Op onze site zijn er natuurlijk nog meer dan genoeg andere alternatieven maar dit zijn er 3 waarvan ik weet dat menig hartje sneller gaat kloppen. Snuffel maar eens goed rond en als je iets niet kan vinden maar wel heel graag wil hebben. Neem dan gewoon contact met ons op en dan zoeken wij uit of wij dat voor je kunnen realiseren. 

Wij hopen dat je wat aan deze tips hebt gehad. 
Bedankt voor het lezen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.muqqies.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 183 reviews.