Retouren, Garantie en Klachten

Garantie:
Wij geven om onze producten en doen ons uiterste best om deze in topconditie aan je te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er iets gebeurd waardoor je aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien ben je verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.

Klachten:
Het kan altijd voorkomen dat er iets niet helemaal gaat zoals gepland. We raden je aan om klachten eerst bij ons kenbaar te maken door te mailen naar muqqies.info@gmail.com. Leidt dit niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om je geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur via https://www.webwinkelkeur.nl/consument/geschil/. Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is dan staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie

Retouren:
Je hebt het recht jouw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd, echter de kosten voor retour van jou thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van jouw vervoerder. Indien je gebruik maakt van jouw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via muqqies.info@gmail.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van jouw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Modelformulier voor herroeping:
Vul dit formulier in en stuur het aan ons wanneer je een artikel terugstuurt om de aankoop te ontbinden.

Aan:

MUQQIES
De Blauw Zegge 53
7702 AJ Dedemsvaart
muqqies.info@gmail.com

  • Ik laat/wij laten* hierbij weten dat ik/wij onze overeenkomst herroep/herroepen betreffende de verkoop van het/de volgende product(en):
  • Besteld op*/ontvangen op*:
  • Ordernummer:
  • De bestelling is gedaan op naam van:
  • Het factuuradres is:
  • Handtekening (alleen wanneer dit formulier op papier wordt meegezonden)

* Doorhalen wat niet van toepassing is

retourformulier