Scratch

Scratch is een echt Belgisch merk dat wordt geleid door een team van enthousiaste jonge ouders en speelgoedspecialisten. Zij weten natuurlijk als geen ander wat kinderen maar ook ouders graag zoeken in speelgoedland. Dit vertalen ze naar hun mooie producten die hand in hand gaan met veiligheid. Ze proberen constant vooruit te denken en dit kun je zien door de Scratch stempel die op deze producten staan. Ze zeggen “spelen is ontdekken en Scratch neemt je mee op deze ontdekking!”

Elk stuk speelgoed dat ontworpen is door Scratch is specifiek voor een bepaalde leeftijd en past bij de competenties die het kind op die leeftijd moet leren of kunnen zoals fijne motoriek oefenen, herkennen van vormen en kleuren, wandelen maar ook fietsen en nog veel meer. Met het mooie ontwerp, klein beetje nostalgie en de tijdloze mooie traditionele materialen en natuurlijk een dosis humor maakt speelgoed van Scratch iets unieks voor elk kind.

Het speelgoed van Scratch wordt ontworpen in België maar voor productie van het speelgoed werken ze nauw samen met bedrijven in Europa en Azië. Al onze partners zijn zorgvuldig geselecteerd en worden regelmatig gecontroleerd op onze kwaliteit en veiligheidsnormen. Elk stuk speelgoed wordt meerdere keren getest en voldoet aan alle Europese maar ook Internationale kwaliteit en veiligheidsnormen. Vanaf ontwerp tot productie is veiligheid altijd een prioriteit. Als ouder kun je dus met een gerust hart een product van Scratch geven aan uw kind en er zeker van zijn dat het veilig is.

Elk product van Scratch is niet alleen mooi ingepakt tegen beschadiging maar ook om er voor te zorgen dat je bij de eerste keer kijken gelijk een wow-gevoel krijgt. Dankzij de grote en kleurrijke plaatjes en praktische pictogrammen op de doos is het gelijk duidelijk wat er in zit. Sommige dozen zijn handgemaakt en zijn dus niet alleen maar tegen beschadiging van het product maar ook om het product hier altijd in te kunnen bewaren. In het kort, een product van Scratch zijn geweldige cadeautjes voor geboortes, verjaardagen en andere speciale gelegenheden. Gegarandeerd een grote glimlach op elk kind zijn of haar gezicht.

Producten van Scratch zijn van verschillende soorten materiaal gemaakt. De zorgvuldig uitgekozen Scratch kleuren zijn mooi om naar te kijken voor jong en oud en staat geweldig en elke kinderkamer of interieur. De wielen van de producten zijn voorzien van een rubberlaagje zodat de vloer niet beschadigd wordt. En elk product is makkelijk schoon te houden met een vochtige doek.

Aanbieding!
Aanbieding!
Aanbieding!