Lorena Canals

Lorena Canals ontwerpt en produceert decoratieve vloerkleden voor in babykamers, kinderkamers maar ook voor in de woonkamer of speelkamer.

Er zijn drie verschillende soorten tapijten die Lorena Canals maakt. Katoenen, Acryl en Wollen. Ook heeft ze de collectie nu uitgebreid met kussens en manden.

Alle vloerkleden worden met de handgemaakt in India en dus zijn geen een van de vloerkleden hetzelfde. De katoenen vloerkleden die van 100% katoen zijn gemaakt en machinewasbaar zijn uitermate geschikt voor in de kamer van uw kind, dit komt omdat je het vloerkleed thuis in de wasmachine kan doen. Deze vloerkleden beschikken over een heleboel kwaliteiten zoals; ze zijn praktisch, voelen heel fijn aan, zijn koud in de zomer en warm in de winter. Een heel groot pluspunt van deze vloerkleden is dat ze bijzonder geschikt zijn voor kinderen die bijvoorbeeld allergisch zijn voor huisstofmijt. Dit omdat de kleden van 100% katoen zijn maar ook omdat je de kleden gemakkelijk thuis uit kunt wassen.

In onze collectie hebben we ook acryl vloerkleden. Het vloerkleed is gemaakt van natuurlijke jute en aan de randen is een tapijtband aangebracht. Het gehele vloerkleed wordt gemaakt op een weefgetouw. Door het gebruik van deze materialen en het weefgetouw kun je hele mooie tekeningen en ontwerpen gebruiken in je vloerkleed. De vloerkleden zijn in drie verschillende afmetingen verkrijgebaar: 120 x 160 cm en 140 x 200 cm en 200 x 300 cm.

De wollen vloerkleden zijn gemaakt van 100% natuurlijke wol uit Nieuw-Zeeland. Terwijl ze bezig zijn met de vloerkleden wordt de wol geverfd en hierbij wordt een natuurverf gebruikt, daarna wordt de wol gesneden en geweven en dan wordt er een vloerkleed van gemaakt.