Duurzame schoencadeautjes

Blog Duurzame Schoencadeautjes

Tips voor duurzame schoencadeautjes

Ja ja,  de tijd is weer gekomen dat de zon achter de wolken zit en de regendruppels je verwelkomen. Maar ook waar de bomen hun blaadjes laten vallen en we met smart uitkijken naar de kortere dagen om bij de warme kachel te mogen zitten en warme chocolademelk mogen drinken.

En het zou niemand ontgaan zijn maar dit jaar komt onze lieve Goedheiligman aan in het mooie Apeldoorn. En dit alles gebeurd al 16 november (over iets meer dan een maandje) en dus zijn wij als ouders al druk aan het bedenken wat we moeten kopen voor in de zak van Sinterklaas.

Maar vergeet niet de schoencadeautjes. Deze zijn bijna net zo belangrijk voor de kinderen. En om nu goed voor de planeet te  zorgen koop je hiervoor een duurzaam schoencadeautje. Want wij als ouders willen graag goed en duurzaam speelgoed voor onze oogappeltjes.

Bij muqqies hebben wij een heleboel leuke en niet dure schoencadeautjes. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een Holztiger figuurtje, kun je gelijk de boerderijdieren aanvullen of gewoon als decoratie in de babykamer. Maar ook de mooie en functionele badspeeltjes van Tiriki zijn erg mooi en handig. En vergeet ook niet de mooie keukenspulletjes van FSC hout gemaakt.

Badspeelgoed Tikiri en Snoepjes Small Foot

Maar niet alleen bij Muqqies kun je mooie duurzame schoencadeautjes kopen. Kijk ook eens bij WoodnKids op de website. Hier heb je hele mooie en lieve zakcentjes zodat je samen met je zoon of dochter winkeltje kunt spelen. Of als we met onze kinderen naar buiten gaan voor een herfst- of boswandeling dan moeten we ze warm aankleden. Denk dan eens aan Twensies voor mooie gehaakte mutsen en sjaals.

Producten van Twenises en WoodnKids

Bij Bullby kun je hele leuke gepersonaliseerde rompers, slabbetjes en nog veel meer vinden. En om niet de baby’s te vergeten met Sinterklaas kun je ook nog kijken bij BabyZus voor een gepersonaliseerde bijtring of speenkoord. En alle cadeautjes die ik hier opgenoemd heb zijn duurzaam en dus goed voor onze planeet. Dus hierbij nog een paar voorbeelden voor duurzame schoencadeautjes.

Maar bij ons in de webshop vind je ook een heleboel leuke en niet al te dure cadeautjes. En mis je nu iets of heb je een vraag hierover stel hem dan hieronder en wij beantwoorden hem met liefde. Of stuur ons een WhatsApp-berichtje naar nummer 0657565049.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De waardering van www.muqqies.nl bij WebwinkelKeur Reviews is 9.9/10 gebaseerd op 182 reviews.